Kamers die meegroeien met je kind

Lifetime maakt praktische kinderkamers die meegroeien met je kind. Dit vooraanstaande Deense merk maakt meubels en accessoires die elke jongens of meisjes kinderkamer bijzonder maken. Het zijn kleurrijke meubels die voorzien zijn van veel opslagruimte voor speelgoed en een Lifetime bed is erg comfortabel zodat uw kind heerlijk kan slapen.

Slapen is nog nooit zo leuk geweest! De kinderen kunnen in een boomhutbed slapen, compleet met klimtouw en ladder. Bovendien is er ook nog een plek voor vriendjes die willen blijven slapen. De Lifetime stapelbedden zijn meer dan alleen maar een bed het is eigenlijk een compleet huis met schuiframen in het bovenste bed, een ladder en een uittrekbare schuiflade die ingezet kan worden als derde logeerbed.

Je kunt kiezen uit een rustieke hoogslaper of stapelbed of een eenpersoonsbed met opberglades er onder. Een hoogslaper is bij Lifetime meteen een speelhuisje waar kinderen jeugdherinneringen kunnen vastleggen. Je kunt voor bonte kleuren gaan of voor witte kleuren of voor een stijlvol, houten bed. Romantische meisjes houden van een hemelbed ook die worden gemaakt door dit Deense merk.

Een Lifetime bed groeit mee met het kind. Van baby tot peuter tot kleuter tot tiener, door de goed bedachte systemen kunnen de bedden aangepast worden aan de wensen en behoeften van het kind. De peuterbedden hebben hoge zijwanden als bescherming dat het kind niet uit het bed kan duikelen. Speelse bedden met vlinders of bloemen er op, bedden die gemaakt zijn van stevige MDF en die makkelijk zelf te monteren zijn.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *